Laden Evenementen

In de dagworkshop Wijsheid van Trauma op zaterdag 9 december 2023 word je meegenomen op een inspirerende en indrukwekkende helingsreis onder leiding van trauma expert Anouk Bindels. Tijdens deze workshop zal Anouk haar unieke kennis en inzichten delen over de verwevenheid tussen emotioneel welzijn, sociale verbondenheid, ziekte en gezondheid.

Anouk zal het Hart & Brein helingsproces, haar kijk op kwantumfysica en energie, en haar ervaringen met de impact van trauma op het leven delen. Ze zal ons laten zien hoe de kracht van verbinding en het omarmen van authentieke gevoelens ons kunnen helpen te helen van lichamelijke en mentale ziekten.

Tijdens de workshop leer je onder andere over

  • hoe trauma, stress en het moderne leven effect hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid
  • de toepassing van Neuro Embodied Wisdom in het dagelijks leven
  • hoe het onderbewustzijn de toegang geeft tot heling
  • de kracht van energie en meditatie
  • het stellen van intentie en het bereiken van persoonlijk meesterschap

Naast de inspirerende workshop krijg je de kans om Anouk persoonlijk te ontmoeten tijdens een signeersessie van haar boek: Wijsheid van Trauma.
Tijdens deze dag wordt ook de de film “The Wisdom of Trauma ” van Gabor Maté vertoond.

Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan voor deze bijzondere kans om samen met Anouk te verbinden en te helen.

Programma:

9.00u Ontvangst en registratie
9.30u Start workshop

Blok 1: Trauma wijsheid: Neuro Embodied Wisdom
Blok 2: Duik in het onderbewustzijn

13.00u: Lunch

Blok 3: Film Wisdom of trauma
Blok 4: Boek signeersessie

18.00u: Einde

Over Anouk:

Psycholoog en systeemtherapeut Anouk Bindels schrijft in haar boek ‘Wijsheid van trauma’ over hoe haar kanker is ontstaan door trauma en hoe zij haar ziekte heeft overwonnen. In 2011 kreeg Anouk de diagnose slokdarmkanker, wat leidde tot een fysieke en mentale crisis. Door terug te kijken op haar leven, ontdekte ze het verband tussen trauma, mentale stress, emoties, lichamelijke klachten en ziekte.

Bindels’ leven is sinds haar vroege jeugd getekend door grote, traumatische verliezen. In 2007 sprong haar echtgenoot van het dak van de Bijenkorf in Amsterdam, wat voor haar de genadeslag was. Gedurende vele jaren daarna verkeerde ze in een constante overlevingsstaat door chronische stress, wat leidde tot ernstige ontstekingen, aantasting van het zenuwstelsel, verlamming van haar benen en uiteindelijk kanker. Haar leven was volledig ontspoord.

Anouk zocht en vond haar eigen weg tot genezing in de psycho-neuro-immunologie, een groeiende wetenschap die kijkt naar de samenhang tussen de psyche, het immuunsysteem, de hersenen en hormonen. Ze combineerde haar expertise als psycholoog met kennis over het brein, meditaties, Oosterse geneeswijzen, lichaamsgerichte therapie en energiewerk. Twee jaar nadat ze haar medische behandeling stopzette, was de slokdarmkanker verdwenen.

Via haar boek, lezingen, opleiding voor professionals en door weekend- en weekretreats deelt  Anouk haar ervaringen en kennis met anderen. Ze richt zich met haar Hart & Brein helingsproces op de verbinding tussen de innerlijke en uiterlijke wereld, lichaam en geest, en hart en brein, als oplossing voor mensen die worstelen met verlies, rouw en trauma.

Praktische informatie

Locatie: Conferentiecentrum De Poort in Groesbeek
Datum: 9 december 2023
Tijd: 9:30 – 18:00u
Kosten: € 145 voor de gehele workshop, inclusief koffie/thee en vegetarische lunch

Ter plaatse kan het boek Wijsheid van Trauma aangeschaft worden voor signering

Gegevens

Datum:
9 december
Kosten:
€145.00
Evenement Categorie:

Locatie

De Poort
Biesseltsebaan 34
Groesbeek, Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Dagworkshop Wijsheid van Trauma 9 dec 2023
Dagworkshop Wijsheid van Trauma door Anouk Bindels in de Poort, Groesbeek op zaterdag 9 december 2023
145.00
46 beschikbaar