Loading Events

We zijn ontwaakt in een wereld die minder vrij is dan we dachten. Het wordt steeds duidelijker. Vrijheid betekent voor iedereen iets anders, maar het is wel een essentiële voorwaarde voor een fijn leven. Zo zitten we allemaal op de weg naar vrijheid, extern, maar ook intern. Hoe bevrijden we onszelf van die beperkende gedachten? Van datgene wat ons tegenhoudt om onze potentie te leven, om groots te zijn, om hier te doen wat we eigenlijk moeten doen. Oftewel, hoe word je nou vrijer in een wereld die steeds minder vrij is?

Wij gaan op zoek naar het antwoord. En we gaan het niet alleen vertellen, we gaan het laten zien. The Trueman Show Theater Tour brengt ons door het hele land, samen met dé topgasten van de afgelopen jaren. We gaan de vraag stellen: wat is jouw weg naar vrijheid? En in de weg naar vrijheid, nemen we de symboliek van de Grot van Plato mee. Het is een ontdekking van een hogere waarheid, die je laat zien dat er buiten de grot een nieuwe wereld op je wacht. Hoe zou het zijn, als jij dit kunt ervaren? Samen in dat gevoel van vrijheid stappen om vervolgens volledig geïnspireerd naar huis te gaan? Met meer vrijheid in jezelf én mensen om je heen die hetzelfde pad bewandelen.

Op 2 april is Anouk te gast in De Weg naar Vrijheid, Trueman Show Theater tour van Jorn Luka in het Markant Theater in Uden.
Toegang 35 euro
De kaartverkoop vindt plaats via That’s the Spirit van Jorn Luka

Details

Date:
2 April
Time:
19:30 - 22:00
Event Category: