Lade Veranstaltungen

De innerlijke verbinding herstellen

Eerder gaf ik een lezing over het zelf helend vermogen en het belang van weten wat er met je als kind is gebeurd en hoe trauma ontstaat. En hoe dit jouw persoonlijke realiteit heeft gecreëerd.

Nu ga ik een lezing geven over het zelf helend vermogen en het belang van weten hoe energie invloed kan uitoefenen op de innerlijke psyché en het lichaam.

De combinatie van oude wijsheid en nieuwe wetenschap hoort voor mij inmiddels bij de kern van een moderne gezondheidszorg en ook in de trauma benadering.

Dat wat ik het spirituele domein noem, maakt deel uit van een reeks hoger dimensionale energiesystemen die rechtstreeks naar onze hersenen en ons lichaam gaan.

Deze systemen worden in oude genezingsscholen erkend en beschreven als onderdeel van de menselijke multidimensionale anatomie. We zijn op het diepste niveau energie. We zijn meer dan vlees, bloed, eiwitten, botten, vetten, nucleïnezuren. Redenerend vanuit de kwantumfysica worden wij als energie wezens beïnvloedt door emoties en gedachten, omdat die ook uit energie bestaan. De spirituele dimensie raakt de meest fundamentele kwaliteit van het menselijk bestaan.

Het Einstein Paradigma, toegepast op de energetische geneeskunde, ziet de mens als netwerken van complexe energie velden die interacteren met fysieke, cellulaire systemen. Het in balans kunnen brengen van deze energie velden helpt om de cellulaire fysiologie te herstellen. Trauma helen via energie kan, het vereist echter een hoger niveau van menselijk functioneren.

Een van de voorwaarden is dat we emoties en gedachten gaan zien en behandelen als een aspect van bewustzijn en als magnetische,- niet fysieke materie- energie die een frequentie uitstraalt en dat deze energie inwerkt op alle levensvormen en andere mensen.

Wanneer je in staat bent om je gedachten en emoties naar een hoger niveau te brengen, leidt dit tot een andere staat van Zijn. Ik neem je in deze lezing mee hoe je kan leren om zelf je gezondheid, mentaal, emotioneel of fysiek, te beïnvloeden en opnieuw op te bouwen.

Boek je ticket via deze link

Details

Datum:
10 April
Veranstaltungskategorie:

Veranstaltungsort

Party en Zalencentrum ‘t Haske, Joure