Lade Veranstaltungen

Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ® met Anouk Bindels & Alexander Hop

Ontdek de diepten van je geest en laat je leiden door de betovering van truffels tijdens onze exclusieve Truffel Spirit Workshop, onder leiding van ervaren facilitators Anouk Bindels en Alexander Hop.

Deze workshop integreert het Nieuwe Ademwerk® als een praktische benadering om je te helen op alle lagen van je bestaan.

Wat te verwachten:

  • Het Nieuwe Ademwerk® bevat diepgaande kennis over de relatie tussen lichaam en geest, gevoel en gedachten. Het stimuleert je zelfhelend vermogen en brengt zelfheling op gang. Ervaar de helende werking op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam, met een diepgaande werking op je hoger- en lager onbewuste.
  • Het Hart en Brein Helingsproces:Ontdek hoe je de verbinding tussen hart en brein kunt herstellen, waardoor je een gebalanceerd en vervuld leven kunt leiden. In de drukte van het dagelijks leven verliezen we soms het contact tussen ons hart en brein. Onze workshops bieden een inspirerende omgeving waarin je leert luisteren naar je intuïtie en tegelijkertijd je denkvermogen aanscherpt. Ontdek de synergie tussen emotionele intelligentie en intellectuele helderheid voor een gebalanceerd en vervuld leven.
  • Meditatie: Ervaar diepe meditatieve processen om innerlijke rust en helderheid te bereiken.
  • Truffels en Psilocybine: Duik in de mysterieuze wereld van truffels en psilocybine en ontdek hun unieke bewustzijnsverruimende en helende eigenschappen onder deskundige begeleiding.

Workshop Details:

  • Data: 2 tot en met 5 mei
  • Locatie: Code 49 in LageVuursche
  • Kosten: 1025,00 early bird tot 1 April daarna 1195,00
  • De workshop is intern. Overnachtingen dien je apart te reserveren en te betalen via Code 49. Maaltijden zijn wel inclusief

Annuleringsvoorwaarden:
Annulering van de retreat zonder kosten is mogelijk binnen 14 dagen na boeking
50% van de kosten na deze datum

Facilitators:

Anouk Bindels, psycholoog, systeemtherapeut en trauma expert en een ervaren gids in persoonlijke transformatie en spirituele groei. Ze heeft haar leven gewijd aan het begrijpen van de diepgaande connecties tussen trauma de psyche, het immuunsysteem en het lichaam. De afgelopen jaren heeft zij zichzelf ondergedompeld in de boeiende wereld van psychedelica en heeft zij het bewuste gebruik van deze middelen ontdekt. Haar ontdekkingsreis met psychedelica begon tijdens een periode van fysieke en mentale gezondheidsuitdagingen. De gangbare gezondheidszorg en methoden die zij kende, boden geen oplossing voor haar chronische situatie. Intuïtief voelde zij dat haar thema’s dieper lagen op een psychologisch niveau. Zij zocht naar alternatieven en ontdekte de transformerende kracht van psychedelica.

Haar persoonlijke ervaringen met psychedelica, onder begeleiding van een psychedelische therapeut en coach, brachten inzicht en herstel van hechtingsthema’s. Ze brachten innerlijke rust, meer lichtheid in haar leven en een diepere verbinding met zichzelf, haar lichaam en anderen. Deze reis heeft niet alleen haar perspectief op gezondheid veranderd, maar heeft ook de deur geopend naar een diepgaande zelfontdekking en welzijn. Het bewuste gebruik van psychedelica heeft een blijvende impact gehad op haar leven en heeft haar geholpen haar innerlijke balans te herstellen.

Zij volgde diverse opleidingen om een facilitator te worden.

In haar boek ‘Wijsheid van trauma’ deelt Anouk openhartig haar eigen ervaring met slokdarmkanker, die in 2011 werd gediagnosticeerd en haar fysieke en mentale wereld op zijn kop zette. Terugkijkend op haar leven ontdekte ze een verband tussen trauma, mentale stress, emoties en uiteindelijk lichamelijke klachten en ziekte.

Anouks levensverhaal is doordrenkt van tragische gebeurtenissen, met een dieptepunt in 2007 toen haar echtgenoot van het dak van de Bijenkorf in Amsterdam sprong. Deze gebeurtenis veroorzaakte een cascade van trauma en chronische stress, wat resulteerde in ernstige ontstekingen, aantasting van het zenuwstelsel, verlamming van haar benen en uiteindelijk de diagnose kanker. Anouks leven leek volledig ontspoord.

Vastbesloten om haar eigen weg naar genezing te vinden, dook Anouk in de wereld van psycho-neuro-immunologie. Hier combineerde ze haar expertise als psycholoog met kennis over het brein, meditaties, Oosterse geneeswijzen, lichaamsgerichte therapie en energiewerk. Ze begon en twee jaar nadat ze haar medische behandeling stopte, was de slokdarmkanker volledig verdwenen.

Anouk deelt nu haar inzichten en kennis met anderen door middel van haar boek, lezingen, opleidingen voor professionals, en weekend- en week retreats. Haar focus ligt op het Hart & Brein helingsproces, waarbij ze zich richt op de verbinding tussen de innerlijke en uiterlijke wereld, lichaam en geest, en hart en brein. Deze benadering biedt een oplossing voor mensen die worstelen met verlies, rouw en trauma.

Anouk Bindels staat symbool voor veerkracht, zelfontdekking en het vermogen om innerlijke harmonie te herstellen, zelfs te midden van de meest uitdagende omstandigheden

Alexander Hop: Expert in ademhalingstechnieken, hart-breincoherentie en bewustzijnsverruiming. Alexander Hop, een ervaren ademcoach en trainer van het Nieuwe Ademwerk®, brengt zijn passie voor gezondheid, vitaliteit en levensvreugde over op anderen. Met 52 jaar aan levenservaring heeft Alexander zich toegewijd aan het begeleiden van mensen op hun reis naar een betere gezondheid en een vervuld leven.

Als ademcoach gelooft Alexander sterk in de innerlijke kracht van elk individu om hun welzijn te verbeteren, en hij moedigt mensen aan dit te bereiken vanuit hun authentieke zelf. Zijn overtuiging is geworteld in het geloof dat iedereen in staat is om vol vertrouwen en vitaliteit zijn of haar diepste verlangens te leven.

Met een schat aan ervaring en kennis deelt Alexander graag zijn inzichten en begeleidt hij anderen op hun pad naar een gezonder, meer vervuld leven. Als ademcoach en trainer van het Nieuwe Ademwerk® biedt hij praktische tools en begeleiding om de kracht van de adem te ontdekken en te benutten.

Maak kennis met Alexander Hop en laat je inspireren om je eigen gezondheid en levensvreugde te verbeteren. Zijn missie is om jou te helpen weer vol vertrouwen en vitaliteit je diepste verlangens te laten leven.

Het Nieuwe Ademwerk®:

Het Nieuwe Ademwerk® is heel praktisch en brengt al het ademwerk samen. Het verbindt het medische, therapeutische en spirituele ademwerk. Je vindt de voordelen van de verschillende ademstromingen, van Buteyko, Sportrusten, Van der Poel en AOT van Dixhoorn, Wim Hof en James Nestor, Verbonden ademhaling terug in het Nieuwe Ademwerk®.

Met het Nieuwe Ademwerk® komt lichaams-, bewustwordings- en helingswerk samen. Je leert de adem te doorgronden en te begrijpen in al haar facetten. Heb jij je wel eens gerealiseerd dat iedere activiteit in je leven een andere adembeweging heeft? Met het Nieuwe Ademwerk® leer jij de adem in alle lagen van je bestaan te doorgronden en te begrijpen.

Reserveer jouw plek:

Schrijf je in voor deze bijzondere workshop en maak deel uit van een unieke reis naar zelfontdekking, bewustzijnsverruiming en harmonie. Er is beperkte beschikbaarheid, dus zorg ervoor dat je jouw plek reserveert voor ultieme verdieping en welzijn.

Welkom bij de Truffel Spirit Workshop, waar de kracht van ademhaling, het hart en brein helingsproces, meditatie, truffels en psilocybine samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

 

Details

Beginn:
2 May: 10:00
Ende:
5 May: 16:00
Veranstaltungskategorie:

Veranstaltungsort

Code 49
Venwoude Vuurse Steeg 1
Lage Vuursche, 3749 AN Netherlands
Google Karte anzeigen
Veranstaltungsort-Website anzeigen