Worden wie je wilt zijn, verder komen in je leven

Het leven is zo druk, zo complex. We besteden veel tijd aan het reageren op dingen en nemen zelden de tijd om te kijken naar wat we echt willen en hoe dit te realiseren. Coaching is die kans. Het is je kans om te verduidelijken wat je wilt en tegelijkertijd de wijzigingen aan te brengen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Wat wil je veranderen in je leven?

Welke gedachten, gevoelens en gedragingen verhinderen je om jouw dromen waar te maken?

• Beperkende of kritische gedachten die je ondermijnen?
• Gevoelens van angst en gebrek aan vertrouwen?
• Uitstel van prioriteiten of niet?

Wat je negatieve denk-voel-gedragspatronen ook zijn, je kunt de vaardigheden leren om ze te veranderen. En dat zal je leven veranderen. Onze coaching sessies zullen vloeiend zijn, gaan over wat je het beste van pas komt, met behulp van de technieken die voor jou het meest nuttig zijn. De inzichten uit de neurowetenschap zullen als een rode draad door deze sessies heen lopen.

Je leert hoe je problemen in je eigen denken kunt identificeren en de oude gedachten kunt herschrijven, nieuwe verbindingen in je brein kan maken om ze te herschrijven. Je zult anders denken, anders voelen en anders handelen.

De focus ligt op oplossingen en duurzame verandering door het coachen van je brein

Als je met mij samenwerkt, als individu of als team, behandelen we alles wat nodig is om te kunnen groeien. Waar de reis ons ook naartoe brengt, je zult zien dat:

Mijn focus ligt op oplossingen. Mijn werk is gericht op het identificeren van mogelijke oplossingen, het bieden van inzicht en het verstrekken van de juiste informatie en hulpmiddelen die veranderen mogelijk maken.
De veranderingen moeten blijvend zijn. Zelfkennis en inzicht verwerven kan interessant en plezierig zijn, maar als je de neurale netwerken niet herschrijft en je brein niet coacht dan zal de verandering niet beklijven. Dus het coachen van je brein is altijd een belangrijk onderdeel.

Get yourself out of the way
and let joy have more space

~ Rumi

Coaching – vindt de goede balans

Brein coaching is een nieuwe discipline die voortgekomen is uit de psychologie, training, verandermanagement en consulting.

Er zijn net zoveel definities van coaching als er soorten coaches zijn … maar goede coaching zorgt voor een juiste balans tussen:

Veiligheid – zodat de persoon diep kan gaan werken, wetende dat hij altijd met vriendelijkheid en zonder oordeel wordt ondersteund.
Echte uitdaging – het bieden van een ‘waarheidsgetrouwe spiegel’ – en daarmee gelegenheid voor echte groei en verandering.

Meer informatie of een afspraak maken?

Bel: 06 51 81 11 98
mail naar: info@anoukbindels.nl
of vul het contactformulier in.

Mijn praktijkruimte in Lent bij Nijmegen