KOM IN JE KRACHT EN LEER

< hoe je pijn en trauma kan helen dankzij de nieuwste neuro wetenschappelijke inzichten.
< Hoe je met het Hart & Brein helingsproces het zelfhelende vermogen van je lichaam activeert.
< Hoe het veranderen van je gedachten en emoties je kan helpen meer compassie, mededogen en verbinding met jezelf te hebben.
< Hoe je door middel van meditatie de sleutel tot herstel van je gezondheid kan vinden.

TRANSFORMATIE VAN BINNENUIT

Ben jij klaar om afscheid te nemen van emotionele en mentale pijn? Het Hart & Brein-helingsproces biedt tools om inzicht te krijgen in jouw emoties en gedachten. Dankzij de combinatie van neurowetenschap, emotioneel lichaamswerk, meditatie en mindfulness, kun je jouw emotionele en fysieke verwondingen verwerken en helen.
Transformeer je leven van binnenuit en ontdek de kracht van het Hart & Brein-helingsproces. Door bewustzijn en verandering te creëren, leer je op een positieve en gezonde manier met jouw emoties om te gaan. Versterk je innerlijke kracht en ontwikkel zelfcompassie, zodat je op een liefdevolle manier naar jezelf kunt kijken. Bevrijd jezelf van emotionele pijn en transformeer je leven met het Hart & Brein-helingsproces.

ONTDEKKINGSREIS

Het Hart & Brein Healcamp is een ontdekkingsreis en Anouk neemt je mee in hoe je emotionele welzijn en je sociale verbondenheid nauw verweven is met je gezondheid, ziekte en verslavingen. Ze vertelt je over de onderliggende oorzaken van je fysieke en emotionele klachten en hoe trauma, stress en de druk van het moderne leven van nu effect heeft op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ze laat je zien dat de sleutel van heling ligt in de Hart & Brein connectie, verbinding met anderen en het omarmen van je authentieke gevoelens ongeacht wat de maatschappij van jou verwacht.

Schrijf je in voor deze 7-daagse transformatie

HEALCAMP RETREAT

PSYCHONEURO-IMMUNOLOGIE

Psychoneuro-immunologie legt de verbinding tussen de psyche, het zenuwstelsel en het immuunsysteem bloot. Het bevordert bewustwording en genezing door te onderzoeken hoe emoties en stress ziekte kunnen veroorzaken en hoe het lichaam functioneert als geheel. Trauma’s kunnen worden genezen door het gebruik van wetenschappelijke inzichten en technieken. Investeer in je gezondheid door te leren over psychoneuro-immunologie.

TIJDENS HET HART & BREIN HEALCAMP:

leer hoe je stress kunt elimineren;

toepassen van neuro-wetenschappelijke zelfhelende processen;

meditatie gebruiken voor het vaststellen van intenties;

emotionele patronen doorbreken;

uitbreiden van het (onder)bewustzijn;

transformeren van ongezonde gewoonten;

herkennen en veranderen van oude patronen;

verbinden met het kwantumveld.

Het Hart & Brein helingsproces helpt je

je fysiek, mentaal en emotioneel
beter te voelen

betere keuzes te maken voor jezelf

je leven creatiever en productiever in te richten

in contact te zijn met je intuïtie
en (zelf)compassie

LOCATIE HART & BREIN HEALCAMP
CENTRUM VENWOUDE, LAGE VUURSCHE

Venwoude, de ultieme ontsnapping naar de natuur! Gelegen in het midden van Nederland, omgeven door prachtige bossen, is Venwoude de perfecte locatie voor wie op zoek is naar rust, ontspanning en schoonheid.
Geniet van de bijzonder mooie sfeer en liefdevolle zorg, terwijl u verblijft in eenvoudige, maar hoogwaardige accommodaties.
Laat je verwennen door de prachtige kamers en heerlijke biologische en vegetarische maaltijden. Ontdek de natuur, ontspan en voel je thuis bij Venwoude.

LEREN MET ANOUK

Transformeer je leven met het werk van Anouk! Als gecertificeerd psycholoog, systeemtherapeut, coach en trainer weet zij als geen ander hoe je de genezing en verandering van binnenuit kunt vinden. Met haar unieke Hart & Brein helingsproces en jarenlange ervaring, helpt ze je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en duurzame verandering in je leven te brengen. Ontdek hoe je jouw lichaam en geest kunt genezen en transformeren met de combinatie van neurowetenschappelijke kennis, meditatie, energiehealing en lichaamswerk. Word de beste versie van jezelf deze week.

Schrijf je in voor het Hart & Brein Healcamp

RETREAT DATA 2023

Aanvang: maandag 3 juli 2023, 12 uur registratie en lunch

Einde: maandag 10 juli 2023, 14 uur na de lunch

PRIJS VOOR HET HART & BREIN HEALCAMP

Vroegboekkorting t/m 31 mei 2023: € 1.595

Na 31 mei € 1745

Inbegrepen in de prijs is: ontbijt, vegetarische lunch en diner. Alle meditaties van Anouk en een werkboek.
Exclusief overnachtingen.
Overnachtingen op Venwoude zijn een verplicht onderdeel van deze retreat en zijn apart te boeken via de website van Venwoude.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start en eindigt deze retraite?

Deze 7-daagse retraite start op maandag 3 juli rond lunchtijd en eindigt op maandag 10 juli rond lunchtijd  .

Kan ik op Venwoude verblijven?

Overnachtingen op Venwoude zijn een verplicht onderdeel van de retraite en zijn te boeken via de website van Venwoude. Kamerprijzen vanaf 45-50 euro. Het is ook mogelijk in je eigen camper of tent te overnachten op het terrein. Hiervoor gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact op met Venwoude.

Hoe ziet een gemiddelde dag van de retreat eruit?

De dag begint om 7.00 uur met een meditatie en eindigt weer om 18.30 uur met een meditatie. In de ochtend zijn er lezingen en in de middag diepe ervaringen met emotioneel werk en healing sessies. Tussendoor en ‘s avonds bieden wij coaching en massages om je  individueel en optimaal te ondersteunen.

Wat moet ik meenemen?

Graag een oogmasker, deken/shawl, kussen en dikke sokken of sloffen meenemen voor tijdens de meditaties. Ook makkelijk zittende  kleding is handig voor als we gaan bewegen.

Houden jullie rekening met dieten?

Alle maaltijden op Venwoude zijn biologisch en vegetarisch/vegan. Voor speciale dieetwensen neem contact met ons op

Ik heb een vraag. Aan wie kan ik die stellen?

Neem voor vragen contact op via info@anoukbindels.nl