Een nieuw soort meditatie

Mogelijk heb je al aan meditatie gedaan, of je hebt het geprobeerd en vervolgens besloten dat het te moeilijk is, of gewoon niks voor jou… Er is echter een grote kans dat wat jij als meditatie beschouwt volkomen verschilt van de methode die ik gebruik.

De meditatie die ik beoefen en doceer draait niet om het stilzitten en simpelweg ‘het hoofd leegmaken’. Ik maak gebruik van audio gestuurde meditaties, gebaseerd op wetenschappelijke principes. Deze meditaties zijn boeiend en stimulerend om te doen en ze boeken snelle, tastbare resultaten door het veranderen van de frequentie van de hersengolven.

Waarom je hersengolven veranderen

Hersengolven zijn echt en meetbaar. Ze reflecteren de snelheid (frequentie) en kracht van de energie die je brein gebruikt en produceert.

Hoe hoger de frequentie in de hersengolven, hoe actiever de geest. Als je hoofd constant vol zit met afleidende gedachtes, zitten je hersengolven waarschijnlijk op een te hoge frequentie.

Meditatie maakt het mogelijk om je hersengolven te vertragen. Dit stopt het afleidende gekwetter in je hoofd en verleent toegang tot het onderbewustzijn. Dit is waar je creatieve inspiratie kan vinden; diepe, blijvende veranderingen aan kan brengen aan negatieve gedachtepatronen; en tot nieuwe inzichten kan komen.

Wat het oplevert in je werk en leven

Hoe vaak voel je je gestrest? Hoe vaak geef je jezelf een time-out van al dat getob? En als je werkgever of leidinggevende bent, hoe vaak geef je je werknemers daar de tijd voor?

Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie

  • stress vermindert;
  • inzicht en creativiteit verhoogt;
  • genezing en welzijn ondersteunt.

Mijn cliënten zijn vaak verbaasd en enthousiast over  de verbeteringen die ze ervaren. Dus, wanneer je denkt dat mediatie niets voor jou zal zijn, heb een open geest!

Door mij ontwikkelde meditaties

Graag wil ik je kennis laten maken met de meditaties die ik zelf heb ontwikkeld en waar ik enthousiast over ben. Mijn meditaties zijn ontworpen om jou te begeleiden op een innerlijke reis naar rust, helderheid en persoonlijke groei. Ze zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als trainer en mijn diepgaande kennis van geestelijke gezondheid.

Mijn meditaties zijn toegankelijk, begeleidend en volledig afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met meditatie, ik ben ervan overtuigd dat je de voordelen zult ervaren. Ik nodig je uit om deze meditaties te verkennen en te ontdekken welke het beste bij jou passen. Begin vandaag nog aan je eigen reis van zelfontdekking en welzijn.

Do you pay regular visits to yourself?
Start now
~ Rumi

NIEUWSBRIEF →

Wijsheid van Trauma

Wist jij dat traumatiserende gebeurtenissen worden opgeslagen als impliciete emotionele en fysieke toestanden en niet [...]

AGENDA →