Coaching – vindt de goede balans

Brein coaching is een nieuwe discipline die voortgekomen is uit de psychologie, training, verandermanagement en consulting.

Er zijn net zoveel definities van coaching als er soorten coaches zijn … maar goede coaching zorgt voor een juiste balans tussen:

Veiligheid – zodat de persoon diep kan gaan werken, wetende dat hij altijd met vriendelijkheid en zonder oordeel wordt ondersteund.
Echte uitdaging – het bieden van een ‘waarheidsgetrouwe spiegel’ – en daarmee gelegenheid voor echte groei en verandering.

De focus ligt op oplossingen en duurzame verandering door het coachen van je brein

Als je met mij samenwerkt, als individu of als team, behandelen we alles wat nodig is om te kunnen groeien. Waar de reis ons ook naartoe brengt, je zult zien dat:

Mijn focus ligt op oplossingen. Mijn werk is gericht op het identificeren van mogelijke oplossingen, het bieden van inzicht en het verstrekken van de juiste informatie en hulpmiddelen die veranderen mogelijk maken.
De veranderingen moeten blijvend zijn. Zelfkennis en inzicht verwerven kan interessant en plezierig zijn, maar als je de neurale netwerken niet herschrijft en je brein niet coacht dan zal de verandering niet beklijven. Dus het coachen van je brein is altijd een belangrijk onderdeel.

If words come from the heart,
they will enter the heart

If they come from the tongue,
they will not pass beyond the ears

~ Rumi

NIEUWSBRIEF →

BLOG →

Wijsheid van Trauma

Wist jij dat traumatiserende gebeurtenissen worden opgeslagen als impliciete emotionele en fysieke toestanden en niet [...]

AGENDA →