Coaching – vindt de goede balans

Brein coaching is een nieuwe discipline die voortgekomen is uit de psychologie, training, verandermanagement en consulting.

Er zijn zoveel verschillende definities van coaching als er verschillende soorten coaches zijn … maar goede coaching zorgt voor een juiste balans tussen:

• Veiligheid – zodat de persoon diep kan werken, wetende dat hij met vriendelijkheid en zonder oordeel wordt ondersteund.
• Echte uitdaging – het bieden van een ‘waarheidsgetrouwe spiegel’ – dus er is gelegenheid voor echte groei en verandering.

De focus ligt op oplossingen en duurzame verandering door het coachen van je brein

Als je met mij samenwerkt, als individu of als team in een organisatie, zullen we alles behandelen wat nodig is om te kunnen groeien. Waar de reis ons ook naartoe brengt, je zult zien dat:

Mijn focus ligt op oplossingen. Het werk zal altijd gericht zijn op het identificeren van de benodigde oplossing, het bieden van inzicht, het verstrekken van de juiste informatie en hulpmiddelen die veranderen mogelijk maken.
De veranderingen moeten blijvend zijn. Zelfkennis en inzicht verwerven kan interessant en plezierig zijn, maar als je de neurale netwerken niet herschrijft en je brein niet coacht, zal de verandering niet lang duren. Dus het coachen van je brein zal altijd een belangrijk onderdeel zijn.

If words come from the heart,
they will enter the heart

If they come from the tongue,
they will not pass beyond the ears

~ Rumi

BLOG →

AGENDA →

WORKSHOP Heart & Brain training

8 mei: 21:00 - 10 mei: 19:00

WORKSHOP Hart & Brein training

5 juni: 21:00 - 7 juni: 19:00

WORKSHOP Heart & Brain training

19 juni: 21:00 - 21 juni: 19:00

RETREAT Heal Camp

26 juli: 13:00 - 2 augustus: 13:00

WORKSHOP Heart & Brain training

23 oktober: 21:00 - 25 oktober: 18:00

Load More Events