Je kunt je leven op geweldige manieren veranderen – je moet alleen weten HOE!

Ik werk één op éen met mensen en train je om zelf-gestuurde neuroplasticiteit en andere technieken te gebruiken met als doel je denken en voelen te transformeren en veranderen.

Als je met mij werkt, leer je via de combinatie van kennis en praktische vaardigheden een dieper inzicht te krijgen in je eigen processen. Je krijgt hulpmiddelen aangereikt die je de rest van je leven kan gebruiken. Bovenal zal je leren hoe je jezelf en je leven kunt veranderen op een manier die je als bevrijdend ervaart. 

Als je een trauma wilt genezen, doen we dit door:

  • te begrijpen welke overtuigingen en denkpatronen door het trauma zijn gecreëerd, en
  • die neurale netwerken te vervangen door patronen die geluk, gezondheid en welzijn creëren.

Als je jouw eigen volledige potentieel wilt realiseren, helpen we hierbij door:

  • het identificeren van je zelf-beperkende overtuigingen en programma’s, en
  • ze te vervangen door nieuw denken, voelen en handelen.

Ik geef je de tools mee die je nodig hebt. De waarheid is dat dit soort verandering niet zo moeilijk is als je misschien denkt, het vereist wel toewijding en oefening.

Ik heb bij het NICAMB (National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine) trainingen gedaan met Neurowetenschappers, Dr. Bessel van der Kolk MD en Peter Levine PhD en vele anderen die aan dit geweldige opleidingsinstituut verbonden zijn.

De afgelopen 9 jaar heb ik bij diverse instituten geleerd hoe je bewustzijn en focus als een tool kan inzetten om meester te worden over je gevoelens, gedachten en gedrag.

Ik geef open trainingen en retreats waar ik mensen Hart & Brein coherentie train zodat ze emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel kunnen helen.

Om te bespreken wat je zoekt en hoe ik je kan helpen, neem gerust contact met me op of boek een gratis kennismakingsgesprek op mijn contactpagina.

Yesterday I was clever,
so I wanted to change the world
Today I am wise,
so I am changing myself
~ Rumi

NIEUWSBRIEF →

Wijsheid van Trauma

Wist jij dat traumatiserende gebeurtenissen worden opgeslagen als impliciete emotionele en fysieke toestanden en niet [...]