Van overleven naar floreren

Zelfs als er ernstige problemen moeten worden aangepakt, moedig ik de bedrijven waarmee ik werk aan om open te staan ​​voor een ander soort leiderschap en samenwerking. 

Ik heb meegemaakt dat zelfs de meest disfunctionele teams hun overtuigingen en attitudes wisten om te draaien, de bestaande problemen overstegen en leerden genieten van het samenwerken. Tegelijkertijd zijn de teams die al wel goed functioneren in staat om volledig nieuwe niveaus van creativiteit, effectiviteit en productiviteit te bereiken.

Wat je uitgangspunt ook is, ik moedig je aan om meer te verwachten. Verwacht je team te zien verschuiven naar een compleet vernieuwde werkstijl, gebaseerd op emotionele intelligentie.  Leren denken en handelen als eigenaren, (ownership), voelen dat je van waarde bent en een positievere instelling.

En verwacht net zoveel over jezelf te leren als over je team. Dit gaat over management en teams die samen het verschil maken.  

Hoe ziet succes er voor jou uit?

Ik zou zeggen dat een training een succes is als mensen het geleerde in hun dagelijkse leven opnemen en het hun leven verbetert. Als managers dagelijks de resultaten van het werk terugzien in de organisatie.

Ik ben gespecialiseerd in

  • Leiderschapstraining
  • Teamontwikkeling
  • Probleemoplossing
  • Verandermanagement
  • Stressvermindering

Daarnaast ben ik gecertificeerde consultant voor NeuroChangeSolutions en bied ik een specifieke, neurowetenschappelijke training aan die is ontwikkeld door dr. Joe Dispenza: NeuroChangeSolutions.

Neem contact met me op om meer te weten te komen over wat ik voor jouw organisatie kan beteken.

AGENDA →

WORKSHOP Heart & Brain training

8 mei: 21:00 - 10 mei: 19:00

WORKSHOP Hart & Brein training

5 juni: 21:00 - 7 juni: 19:00

WORKSHOP Heart & Brain training

19 juni: 21:00 - 21 juni: 19:00

RETREAT Heal Camp

26 juli: 13:00 - 2 augustus: 13:00

WORKSHOP Heart & Brain training

23 oktober: 21:00 - 25 oktober: 18:00

Load More Events

BLOG →