Van overleven naar floreren

Zelfs als er ernstige problemen zijn om aan te pakken, moedig ik de bedrijven en organisaties waar ik mee werk aan om open te staan ​​voor een ander soort leiderschap en samenwerking. 

Ik heb gezien dat zelfs de meest disfunctionele teams hun overtuigingen en attitudes kunnen omdraaien, de bestaande problemen weten te overstijgen en te genieten van samenwerken voor het algemeen belang.  Tegelijkertijd zijn de teams die wel al goed functioneren in staat om volledig nieuwe niveaus van creativiteit, effectiviteit en productiviteit te bereiken.

Wat het uitgangspunt ook is, ik moedig je aan om meer te verwachten. Verwacht je team te zien verschuiven naar een compleet vernieuwde werkstijl, gebaseerd op emotionele intelligentie, eigenaarschap en een positieve mindset.

En verwacht daarnaast net zoveel over jezelf te leren dan over je team. Dit gaat over management en teams die samen het verschil maken.  

Hoe ziet succes er voor jou uit?

Ik zou zeggen dat een training succesvol is wanneer mensen het geleerde in hun dagelijkse leven mee nemen en het hun leven verbetert. Van succes is ook sprake als managers elke dag opnieuw de resultaten van de training terug zien in het werk binnen de organisatie.

Ik ben gespecialiseerd in

  • Leiderschap training
  • Teamontwikkeling
  • Probleemoplossing
  • Verandermanagement
  • Stressvermindering

Via Waarde van het Land geef ik leiderschapstrainingen aan professionals in de voedselketen. Waardengericht leiderschap helpt individuen, teams en organisaties vanuit hart én brein keuzes te maken voor hun toekomst en oude vanzelfsprekendheden los te laten.

Neem contact met me op om meer te weten te komen over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen of boek een gratis kennismakingsgesprek.

NIEUWSBRIEF →

BLOG →

Wijsheid van Trauma

Wist jij dat traumatiserende gebeurtenissen worden opgeslagen als impliciete emotionele en fysieke toestanden en niet [...]

AGENDA →